Najbolji last minute božićni pokloni za kavopije

Božić se bliži, a svi pokloni još nisu kupljeni! Ne brini, ako imaš u životu kavopiju kojeg želiš neizmjerno razveseliti, dat ćemo ti par ideja s kojima ne možeš pogriješiti. Odaberi nešto s naše liste i garantiramo osmijeh na licu tvog kavopije.

img
img
Zimska kavica

Ako ti je omiljena zimska aktivnost stisnuti se pod toplu dekicu i s finom kavom u ruci provesti večer uz dobru knjigu, Zimska je kavica idealni partner da ti uljepša kraj godine. Naše limitirano zimsko izdanje mješavine kava bogatog je i aromatičnog okusa. Odabrali smo najkvalitetnije sorte arabike i robuste iz Brazila, Ugande i Indije, postigavši vrlo uravnoteženu mješavinu kava i aroma. 

Ako želiš provjeriti koje još kave u zrnu imamo u ponudi, klikni ovdje.

Kupi Zimsku kavicu
img
Coffee Box

Što je bolje od jedne kave? Više kava, naravno! Otputuj na daleka i egzotična mjesta samo uz pomoć svoje šalice. Najbolje kave svijeta svakom će kavopiji priuštiti vrhunski užitak u isprobavanju različitih okusa i aroma koje se kriju u ovim pakiranjima.

U originalnom Coffee Boxu su skupljene naše specijalitetne kave, Gospon Kavomir, Gospođica Kavica i Kahvesi, dok su u mega Coffee Box dodatno upakirane i premium mješavine kava Kavijatičar i Amani kahawa.

Kupi Coffee Box
img
Kava u kapsulama

Specijalitetna kava u kapsulama? Zašto ne?! Kavu nabavljamo od renomiranih svjetskih trgovaca kave i kupujemo isključivo svježe ubrana i obrađena zrna najviše kvalitete, koja pržimo u manjim količinama kako bi što manje vremena prošlo od prženja do konzumacije. U ponudi imamo 6 brendova kave, od single origin kava do različitih blendova i čak bezkofeinsku specijalitetnu kavu, a pakiramo ih u biorazgradive i kompostabilne kapsule.

Kupi kapsule
Nešto još uz kavu

Složi poklon nad poklonima!

Aparati za pripremu kave

Koji ti je omiljeni način pripreme kave? AeroPress, french press, V60, Chemex ili moka? Imamo ih sve! 

Provjeri ponudu

Putna termo šalica

Imaj uvijek svoju omiljenu kavu pri ruci! Ove plastične putne šalice obložene plutom sačuvat će toplinu tvog napitka pri svim vremenskim uvjetima.

Kupi

Vrč za filtriranje vode

Voda čini 90 posto šalice kave te o kvaliteti vode ovisi i kvaliteta pripremljene kave. Osim toga, filtrirana voda će vam produljiti rok trajanja aparata za pripremu kave.

Kupi
🎉 Požuri!

Do Božića je ostalo još samo...

09
DAYS
:
11
HRS
:
25
MINS
:
10.00
SECS
: