Najbolja specialty kava u kapsulama za vaš ured

Opskrbite svoj ured najkvalitetnijom specialty kavom

Kao poduzetnik, itekako ste svjesni da vaši kupci ili klijenti zahtijevaju samo najbolje. Zato nam je zadovoljstvo predstaviti našu specialty kavu. Naša zrna su pažljivo odabrana, pržena do savršenstva i stručno pripremljena kako bi proizvela bogati, odvažni okus koji će oduševiti vaše nepce, nepce vaših kupaca ili klijenata te vaše zaposlenike. Zašto biste se zadovoljili osrednjom kavom kada možete ponuditi najbolju? Isprobajte našu specialty kavu već danas i uvjerite se u razliku!

Međutim, razumijemo da nemate vremena baviti se dugotrajnim pripremama kave, obukom svojih zaposlenika, a ni nemate stručnog baristu da vam priprema ukusnu specialty kavu na zahtjev. Nema problema! Svoju smo kavu upakirali u kapsule za lakšu pripremu bez da to utječe na njen okus!

Prvi smo u Hrvatskoj i regiji ponudili specialty kavu u kapsulama!

Naša je kava visokokvalitetna specialty kava koja je pakirana u biorazgradive kapsule kompatibilne s Nespresso* aparatima, koje čuvaju dugotrajnost aroma i okusa i više od 12 mjeseci bez daljnjeg vanjskog pakiranja.

U ponudi imamo tzv. single origin kavu (kava jedinstvenog geografskog porijekla) i tzv. blendove ili mješavine kava, različitih intenziteta i okusa. Kava je pakirana u kutije po 10 ili 80 kapsula, a u ponudi imamo i Mini Sample Box s 5 različitih kava u jednom pakiranju.

*Brend Nespresso® nije u vlasništvu tvrtke Imperija kave j.d.o.o. niti je s njom povezan.
Naša ponuda kave u kapsulama

Naše kapsule ne zagađuju okoliš!

Osim što sadrže najkvalitetniju kavu, naše kapsule su biorazgradive te ne zagađuju okoliš! Izrađene od biorazgradivog materijala, ekološki su prihvatljiva i održiva zamjena za klasične kapsule od plastike i aluminija. Glavne sirovine korištene za njihovu izradu su škrob, glukoza, biljna vlakna te biorazgradivi aditivi.

Certifikati

Zašto piti kavu u kapsulama?

Priprema kave je brza i jednostavna.

Nije potrebno prethodno znanje ili obuka za rukovanje aparatom za pripremu kave, dovoljno je stisnuti gumb da potekne ukusna i mirisna kava.

Kupljena kava dulje traje.

Kapsule čuvaju svježinu i arome kave dulje od kave u zrnu, a pogotovo od mljevene kave.

Nezahtjevna i profesionalna oprema.

Aparat se lako čisti, ne zauzima puno mjesta i uvijek radi jednako kvalitetnu šalicu kave.

Provjerite našu ponudu kave u kapsulama

Kava u kapsulama

Prilagođavamo se vama!

Ako već imate aparat za kavu u kapsulama, javite nam se kako bismo vam poslali ponudu za paket KAVA, prilagođen vašim potrebama.

Ako pak nemate aparat ili biste željeli nabaviti kvalitetniji aparat za kavu u kapsulama, možemo vam ponuditi cjenovno prihvatljiv paket APARAT + KAVA, koji već sutra možemo instalirati u vašem uredu!

U svojoj ponudi imamo kompaktni aparat za kavu u kapsulama Espresso del Capitano Premium Plus. Aparat je elegantnog izgleda i dobro će izgledati u svakoj uredskoj kuhinji ili kutku za kavu. Jednostavan je za rukovanje, čišćenje i održavanje, a kavu radi brzo i bez dugog prethodnog zagrijavanja. Uz aparat za kavu u kapsulama dolazi i BWT vrč za filtriranje vode koji sprječava nastajanje naslaga kamenca i gipsa u aparatu te zahvaljujući originalnoj BWT Mg2+ tehnologiji opskrbljuje aparat idealnom vodom za savršen okus kave.

Javite nam se preko kontakt formulara na dnu stranice kako bismo vam poslali personaliziranu ponudu za vaše specifične potrebe.

Paket KAVA sadrži:

Uvjeti
 
 
Pogodnosti (vrijedi za Zagreb)
 

Besplatna dostava kapsula.

 

Paket APARAT + KAVA sadrži:

Espresso del Capitano Premium Plus

Elegantni kompaktni aparat za kavu u kapsulama Espresso del Capitano Premium Plus.

BWT vrč za filtriranje vode

BWT vrč za filtriranje vode koja se stavlja u aparat.

Uvjeti
 
 
Pogodnosti (vrijedi za Zagreb i Zagrebačku županiju)
 

Besplatna instalacija aparata.

Edukacija o korištenju i čišćenju aparata.

Besplatno održavanje i servis.

Besplatna dostava kapsula.

Besplatna opskrba šećerom.

 
Detalji o aparatu
 
 

Javite nam se!

First name *
Last name *
Email *
Phone number *
Message *