Pretplata na kavu

Svježe pržena kava na tvom kućnom pragu

Dobiti svoju omiljenu kavu baš kad je trebaš, najbolji je osjećaj. Ne trebaš ići do dućana niti razmišljati o tome koliko ti je još kave ostalo. Odaberi koju kavu želiš i kako je često želiš primati, i mi ćemo je spakirati i dopremiti k tebi.

Postupak pretplate

Kava 1. Odaberi kavu na koju se želiš pretplatiti:
Učestalost pretplate 2. Odaberi učestalost pretplate
Odaberi kako često želiš da ti se pretplata obnavlja - jednom tjedno, svaka dva tjedna ili jednom mjesečno. U odabranom intervalu stići će ti mail s linkom za novu kupovinu - ništa ne naplaćujemo automatski!
Količina 3. Odaberi pakiranje i količinu
Kod pojedinačnih kava možeš birati pakiranje od 150g ili 1kg (kava u zrnu/mljevena kava) ili kavu u kapsulama (10 kapsula u pakiranju). U Coffee Boxu dolaze 3 ili 5 kava u pakiranju od 150g. Odaberi na koliko se pakiranja ili Coffee Boxeva želiš pretplatiti.
Mljevenje 4. Odaberi mljevenje
Kavu u zrnu možeš pripremati na bilo koji način (turska, moka, french press...), bitno je da je samljevena primjereno za ciljani način pripreme. Kavu možeš kupiti i u zrnu.

Naplata i dostava

Po obavljenoj kupovini, naplaćuje se samo prva kupljena kava. Ako je odabrana učestalost pretplate od primjerice tjedan dana, za tjedan dana stiže ti na mail link s novim računom.

Pretplata se ne naplaćuje automatski već u svakom trenutku možeš odabrati otkazivanje pretplate. U mailu s novim računom je i link na kojem možeš pregledati ili urediti svoju pretplatu.

Po evidentiranoj uplati, šaljemo kavu na tvoju adresu. Stoga vrijeme dostave uračunaj u vrijeme kako često će ti kava stizati na kućni prag.

Uživaj u kavi!