Pretplata na kavu

Svježe pržena kava na tvom kućnom pragu

Dobiti svoju omiljenu kavu baš kad je trebaš, najbolji je osjećaj. Ne trebaš ići do dućana niti razmišljati o tome koliko ti je još kave ostalo. Odaberi koju kavu želiš i kako je često želiš primati, i mi ćemo je spakirati i dopremiti k tebi.

Postupak pretplate

Kava 1. Odaberi kavu na koju se želiš pretplatiti:
Učestalost pretplate 2. Odaberi učestalost pretplate
Odaberi kako često želiš da ti se pretplata obnavlja - jednom tjedno, svaka dva tjedna ili jednom mjesečno. U odabranom intervalu stići će ti mail s linkom za novu kupovinu - ništa ne naplaćujemo automatski!
Količina 3. Odaberi pakiranje i količinu
Kod pojedinačnih kava možeš birati pakiranje od 150g ili 1kg. U Coffee Boxu dolaze 3 ili 5 kava u pakiranju od 150g. Odaberi na koliko se pakiranja ili Coffee Boxeva želiš pretplatiti.
Mljevenje 4. Odaberi mljevenje
Kavu možeš pripremati na bilo koji način (turska, moka, french press...), bitno je da je samljevena primjereno za ciljani način pripreme. Kavu možeš kupiti i u zrnu.

Naplata i dostava

Po obavljenoj kupovini, naplaćuje se samo prva kupljena kava. Ako je odabrana učestalost pretplate od primjerice tjedan dana, za tjedan dana stiže ti na mail link s novim računom.

Pretplata se ne naplaćuje automatski već u svakom trenutku možeš odabrati otkazivanje pretplate. U mailu s novim računom je i link na kojem možeš pregledati ili urediti svoju pretplatu.

Po evidentiranoj uplati, šaljemo kavu na tvoju adresu. Stoga vrijeme dostave uračunaj u vrijeme kako često će ti kava stizati na kućni prag.

Uživaj u kavi!