O Kavanturi

Kavantura je ugodan i opušten specialty coffee shop u Zagrebu, u neposrednoj blizini okretišta Savski most. 

U Kavanturi poslužujemo specijalitetnu kavu, koju možete isprobati pripremljenu na espresso aparatu, pomoću filter aparata (AeroPress, Hario V60, Chemex) ili u džezvi. Također radimo i poslužujemo vlastiti cold brew te prodajemo svoju kavu u vrećicama. 

Osim kave, u ponudi imamo i čajeve (tople i ledene), prirodne sokove, pivo i cider, domaće likere i rakije te razne koktele. Gosti mogu birati glazbu koju žele slušati jer imamo veliki izbor gramafonskih ploča, a mogu prolistati i neki od brojnih časopisa ili knjiga na policama.

Pratite nas na Facebooku, Twitteru ili Instagramu kako biste saznali novosti iz ponude te vijesti o održavanju programa u Kavanturi.

Kavantura
Kavantura
Kavantura
Kavantura

*

POSJETITE NAS RADNO VRIJEME KONTAKT
 Horvaćanska 23A
10000 Zagreb
ponedjeljak - petak
7:30-23:00
subota - nedjelja
9:00-23:00
kavantura@imperijakave.hr
+385(0)12371980

*

Kavantura je u vlasništvu tvrtke Imperija kave, koja se bavi edukacijom i savjetovanjem iz područja industrije kave, prodajom kave i opreme za pripremu kave te organizacijom evenata. Tvrtku je osnovao Dejan Ganžulić, certificirani barista s dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu te hrvatski prvak u priremi kave AeroPressom za 2018. godinu. Imperija kave je organizator međunarodnog festivala kave Zagreb Coffee Break.