Kako preživjeti u svoja 4 zida za vrijeme samoizolacije

U ovo doba kad nam je svima život preokrenut naglavačke, trebamo pronaći načina kako da sačuvamo hladnu glavu i preživimo dan po dan. Donosimo nekoliko savjeta koji će nam pomoći u tom naumu.

Webshop radi 24/7 i narudžbe još uvijek šaljemo poštom. Također smo uveli i besplatnu dostavu kave na području Zagreba za narudžbe iznad 50 kn. Prilikom plaćanja, potrebno je odabrati opciju besplatne dostave i pričekati da javimo kada će dostava biti obavljena.


Povezani postovi

Kako organizirati virtualnu kavu s prijateljima
Kako organizirati virtualnu kavu s prijateljima
U samoizolaciji ste i nema više druženja s prijateljima. Barem ne onih u stvarnom svijetu. Srećom, tu je još uvijek virtualni svijet interneta koji nam omogućava da se nikada lakše povežemo s dragim nam ljudima.
Read More
Kako postići savršenu hygge atmosferu
Kako postići savršenu hygge atmosferu
Toplina doma ili okruženja u kojem se nalazite i udobni kutak u koji se možete smjestiti s omiljenom šalicom kave i knjigom, nalaze se u samoj srži hyggea.
Read More
Kako preživjeti razdvojenost u doba korone
Kako preživjeti razdvojenost u doba korone
Ljubav u doba korone uopće nije jednostavna ako su parovi razdvojeni. Kako preživjeti usamljenost i udaljenost? Donosimo nekoliko prijedloga kako i dalje uživati u pažnji i društvu, a poštovati pravila izolacije.
Read More

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published