Kako postići savršenu hygge atmosferu

Danska filozofija življenja hygge promiče uživanje u trenutku i sitnim životnim radostima. Toplina doma ili okruženja u kojem se nalazite i udobni kutak u koji se možete smjestiti s omiljenom šalicom kave i knjigom, nalaze se u samoj srži hyggea.

Bez obzira koju kavu odabrali, Gospona Kavomira, Gospođicu Kavicu, Kahvesi, Amani kahawa ili Kavijatičara, ako se smjestite pod mekanu deku, upalite svijeću i otvorite omiljenu knjigu (možda neku s kavom u glavnoj ulozi?), hygge vam je na dohvat ruke.

hygge infografika

Povezani postovi

Najbolje knjige o kavi
Najbolje knjige o kavi
Knjige s kavom u glavnoj ulozi, koji će biti savršeno društvo na plaži, uz bazen, na klupici u parku ili u omiljenom kafiću.
Read More
Kako preživjeti razdvojenost u doba korone
Kako preživjeti razdvojenost u doba korone
Ljubav u doba korone uopće nije jednostavna ako su parovi razdvojeni. Kako preživjeti usamljenost i udaljenost? Donosimo nekoliko prijedloga kako i dalje uživati u pažnji i društvu, a poštovati pravila izolacije.
Read More
Kako organizirati virtualnu kavu s prijateljima
Kako organizirati virtualnu kavu s prijateljima
U samoizolaciji ste i nema više druženja s prijateljima. Barem ne onih u stvarnom svijetu. Srećom, tu je još uvijek virtualni svijet interneta koji nam omogućava da se nikada lakše povežemo s dragim nam ljudima.
Read More

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published